Concidență STRANIE! Unul dintre acționarii clubului Colectiv, urmărit de incendii

Unul dintre cei trei acționari ai clubului Colectiv pare să fie în centrul unor coinidențe stranii. Mai exact, Costin Mincu mai deține câteva firme implicate în cluburi și organizări de evenimente, dintre care trei au fost, până acum, atinse de incendii mai mult sau mai puțin grave.

Costin Mincu deține acțiuni la cel puțin 11 firme implicate în cluburi și organizări de concerte. Trei dintre acestea au fost mistuite de flăcări. Astfel, în 2010, clubul Goblin din Vama Veche a ars până în temelii, iar în urma cercetărilor pompierii au stabilit că o persoană necunoscută a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc. În urma incendiului, terasa şi anexele, construite din lemn, au fost distruse în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au ars şi mai multe materiale depozitate în apropiere.
Acum un an, un alt club, de data aceasta din București, a luat foc în Centrul Vechi. Clienții clubului au fost evacuați de urgență. Pompierii au intervenit în jurul orei 00.00, cu mai multe autospeciale și echipaje de prim ajutor. Focul s-a răspândit pe ambele părți ale imobilului, flăcările fiind vizibile atât de pe strada Gabroveni cât și de pe strada Covaci. După aceea, s-a constatat că patronul de atunci al clubului l-ar fi ucis pe managerul locației, iar apoi i-a dat foc pentru a-și ascunde urmele.
Cea de-a treia dramă, cea mai mare din București din ultimii ani, incendiul din clubul Colectiv, soldat, până acum cu 29 de decese și sute de victime, îl are printre acționari pe același Costin Mincu.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro