VIDEO / Detalii de ultimă oră despre cea de-a 31 victimă! Ce se ştie despre el şi care este starea celorlaţi pacienţi de la Spitalul de Arşi

captura Antena Stars

Dr. Stănculescu de la Spitalul de Arşi a oferit declaraţii de ultimă oră despre starea victimelor incendiului de la clubul Colectiv. Medicul a spus că cea de-a 31 victimă nu a fost identificată şi că încă 3 pacienţi se află în stare critică.

Dr. Stănculescu a oferit, luni seara, informaţii despre starea victimelor de la Colectiv, internate la Spitalul de Arşi. Medicul a spus că astăzi s-a operat toată ziua, în special mâini. Acesta a spus că trei victime încă sunt în stare critică.

Întrebat despre cel de-al 31 - lea decedat, dr. Stănculescu a spus că acesta nu a fost încă identificat şi că este vorba despre un victima care era carbonizată.

"Toţi au trecut cu bine operaţiile, inclusiv cei din Terapie Intensivă. NU s-au deteriorat mai mult sau mai semnificativ. SE menţin în continuare în stare critică cei 3 din Terapie Intensivă, iar ceilalţi sunt bine. Excizie grefară, s-a ascos zona afectată şi s-a înlocuit cu piele de la ei. În principal, toate arsurile sunt la mâini, braţe, torace anterior, torace posterior. Azi, s-au operat în principal mâini. Trebuie operată relativ repede, pentru că altfel urmează să rămână cu sechele. Constantele biologice au împiedicat intrarea lor în sală. Sperăm ca mâine să fie situaţii mai bune. Ne trebuie un număr de trombocite bune. Ne trebuie un sistem vaso-copresor bun. Totul ajunge la IML. Au fost persoane la identificare, dar nu l-au recunoscut. Am avut o speranţă cu o mamă care nu-şi mai văzuse copilul de 10 ani, dar nu. Este cel cu carbonizări. Cu zone extrem de profunde. Nu foarte extinse, dar profunde. Din oră în oră sau din minut în minut li se modifică starea.UNii dintre ei au început să se dezumfle la cap", a declarat dr. Stănculescu de la Spitalul de Arşi la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro