VIDEO / Experiment halucinant! Cum a luat foc tavanul clubului Colectiv! "Sunetul morţii s-a făcut auzit în clubul Colectiv"

captura Antena Stars

Experiment halucinant! Mihai Morar a făcut o demonstraţie, luni seara, prin intermediul căreia a arătat cum s-a produs incendiul din clubul Colectiv, din Capitală. Acesta a demonstrat, cu ajutorul unui specialist, cum în două minute Iadul s-a dezlănţuit.

Mihai Morar a făcuut, luni seara, împreună cu un specialist un experiment prin care le-a arătat telespectatorilor o parte din drama pe care au trăit-o victimele incendiului din clubul Colectiv şi rapiditatea cu care focul s-a răspândit.

Specialistul a atras atenţia asupra faptului că este vorba despre un spaţiu deschis şi despre un burete de o calitate mult mai bună: "Buretele pus de dumneavoastră la dispoziţie pentru experiment are o calitate mult mai bună. este mai puţin poros. Buretele de pe pereţii din Colectiv a ars la peste 600 de grade Celsius. Un burete ignifug ar fi avut un preţ dublu faţă de acesta, dar ar fi putut găsi alte materiale pentru antifonat.

Mihai Morar i-a avertizat pe telespectatori că nu trebuie să repete experimentul acasă.

"În 2 minute, buretele a fost ars complet. Din păcate, sunetul morţii s-a făcut auzit mult mai tare sâmbătă noaptea. Să nu cumva să repetaţi acest experiment acasă. L-am făcut ca să vedeţi cum au murit 31 de oameni şi cum alţi vreo 90 se zbat între viaţă şi moarte", a declarat Mihai Morar la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro