File de somon cu sos de portocale şi seminţe de susan
Publicat pe 02.11.2017 la 09:59 Actualizat pe 02.11.2017 la 10:00
Dacă vrei să îţi surprinzi persoana iubită cu un preparat delicios, fileul de somon cu sos de portocale şi seminţe de susan este soluţia perfectă. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă plină de arome ce cuu siguranţă te va cuceri de la prima degustare.
Dacă vrei să îţi surprinzi persoana iubită cu un preparat delicios, fileul de somon cu sos de portocale şi seminţe de susan este soluţia perfectă. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă plină de arome ce cuu siguranţă te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă şi: File de somon cu legume la cuptor
INGREDIENTE:
- O linguriţă de unt;
- Două fileuri de somon;
- 1/2 cană de suc de portocale;
- O linguriţă de coajă de portocală, rasă;
- O linguriţă de muştar;
- O lingurţă de sos de soia;
- O linguriţă de miere;
- O linguriţă de oţet balsamic;
- Sare şi piper;
- Seminţe de susan;
- Încearcă şi: Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii
- Încearcă şi: Frigărui de pui cu lămâie
Mod de preparare:
Se încălzeşte untul, într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă peştele cu pielea în partea jos şi se găteşte timp de aproximativ 4-5 minute până ce piele devine uşor crocantă. Într-un bol mic, se amestecă sucul de portocale, coaja de portocală, sosul de soia, mirea, oţetul şi sarea, apoi se adaugă în tigaie. Se lasă la fiert timp de trei minute până ce acesta capătă consistenţă. Se asezonează cu seminţe de susan şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.