Încă o lovitură pentru familia tinerei moartă astăzi la Pantelimon! Ce se întâmplă cu casa fetei

foto:arhiva

Familia fetei care a încetat din viaţă astăzi la Spitalul Pantelimon primeşte o nouă lovitură la numai câteva ore de la pierderea copilului mult iubit.

Andreea Chriac, în vârstă de 28 de ani, este ultima victimă a incendiului din Colectiv. Tânăra a pierdut astăzi lupta cu moartea pe patul spitalului din Pantelimon. La numai câteva ore de la moartea fetei, un alt anunţ care-i va tulbura pe părinţii acesteia a devenit viral.

„Casa tinerei decedate astăzi va fi scoasă la licitaţie forţată de bancă pe 16 noiembrie!”,
este anunţul care a scandalizat întreaga opinie publică şi care-i va îndurera şi mai tare pe părinţi care au mai puţin de două săptămâni la dispoziţie ca să-i strângă lucrurile fiicei lor din casa pentru care aceasta muncise atâta.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 32 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro