VIDEO / Ionuţ Dolănescu, primele declaraţii după confruntarea cu Dragoş Dolănescu! Ce a spus după ce a ieşit din sala de judecată

foto: arhiva

Ionuţ Dolănescu şi fratele lui, Dragoş, s-au confruntat, miercuri, în faţa magistraţilor. Cei doi băieţi ai lui Ion Dolănescu îşi dispută averea tatălui şi niciunul dintre ei nu pare să o lase mai moale atunci când vine vorba de moştenire.

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu au ajuns, miercuri, din nou în faţa magistraţilor, unde cei doi îşi dispută averea lăsată de tatăl lor. La ieşirea din sala de judecată, Ionuţ Dolănescu a spus că mărul discordiei este casa din Caimatei, însă că speră ca terminarea procesului să aducă împăcarea dintre el şi Dragoş.

"În primul rând, ambele case se află cam în paragină, pentru că eu nu pot să le întreţin pe amândouă. Aşa cum am spus, eu îmi doresc casa din Caimatei, însă nu pot să investesc în ea. Momentan, eu mă bucur că locuiesc în ea şi că nepoţii lui Ion Dolănescu cresc în ea. Casa de la Sinaia se află în paragină, pentru că nici Dragos nu se ocupă de ea. Există datorii de aproximativ 200 de milioane. Mărul discordiei este casa din Caimatei. Valoarea casei din Caimatei a fost supraevaluată în speranţa că se vor scoate de la mine nişte bani. Eu nu-mi doresc decât reexpertizarea casei şi stabilirea valorii reale a casei. Eu am fost de acord cu tot ce a cerut el de la început. Chiar şi cu drepturile de autor. Cred că pot să-mi păstrez dreptul de a cânta melodiile create şi interpretate de tatăl meu. Oricine, de fapt, poate să interpreteze melodiile tatălui meu cu condiţia să respecte linia melodică şi versurile date de acesta. Deocamdată, nici Dragoş şi nici copiii lui nu cântă. Eu cred că totul se va termina cu bine şi că după acest proces ne vom împăca. Doar suntem fraţi, nu?", a declarat Ionuţ Dolănescu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Dragoş este stabilit de ani întregi în Costa Rica, iar Ionuţ stă cea mai mare parte din an în SUA, unde are rezidenţă.

Citeşte şi:

Dragoş Dolănescu, prima apariţie într-un studio de televiziune din acest an: "Mă împac cu Ionuţ dacă primesc jumătate din drepturile de autor!"

Ionuţ Dolănescu, gest uimitor după moartea tatălui său: "N-are rost să latru ca fraierul pe la toate televiziunile!"

Dragoş Dolănescu, despre procesul de astăzi cu Ionuţ: "Eu vreau să primesc jumătate din averea lui tata!"

S-a săturat de scandalul cu fratele său! Ce decizie a luat Dragoş Dolănescu

Dragoş Dolănescu iese la atac! Lovitură de teatru! Ce se va întâmpla, mâine, la proces?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro