Mama Teodorei Maftei, jurnalista care a suferit trei operaţii pe creier, face declaraţii tulburătoare: "Asistenta i-a deschis ochişorii!"

Teodora Maftei, Teo aşa cum îi spun prietenii, este o “puştoaică” de 32 de ani, pusă mereu pe poante şi, de obicei, cu un zâmbet larg pe faţă. În ciuda aparenţelor, Teo a fost operată de 7 ori. De trei ori pe creier.

Aseară a fost organizată o expoziţie cu fotografiile ei, la care au participat apropiaţii ei, dar şi persoanele care vor să-i dea o mână de ajutor. Mama Teodorei este optimistă şi speră că fiica ei se va recupera.

"Abia aştept ca Teodora să-şi revină şi să vadă câtă lume a venit pentru ea la această expoziţie. Banii care se vor strânge se vor duce către familia ei",
a declarat Amalia Enache într-o emisiune de la Protv.

"Am fost astăzi la Teo. Sperăm să fie bine. Nu arată bine, numai ochii i se văd, năsucul şi guriţa. Asistenta i-a deschis ochişorii şi vă doreşte numai bine", a declarat mama Teodorei.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Citeşte şi::

VIDEO / Copil de 14 ani aflat în cărucior, salvat din infernul de la Colectiv de prietenul lui cel mai bun! Mătuşa băiatului: "Are toracele şi mâinile arse!"

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Conspirațiile din spatele incendiului de la „Colectiv”. Ideile care au devenit virale

Ministrul Sănătăţii, noi detalii despre starea răniţilor în incendiu de la Colectiv

VIDEO / Imagini emoţionante de la locul tragediei! Preoţii îngenunchează pentru victimele din „Clubul Morţii”

VIDEO / Reacția nervoasă a Patriarhului Daniel, la înmormântarea femeii cu 5 copii: „Să vină lumea la biserică, nu la club”!

FOTO / ISU Bucureşti a făcut publice în premieră fotografii de la intervenţia din club Colectiv! Pompieri în lacrimi, oameni care îşi dau ultima suflare şi multă durere! Imagini şocante

Adriana Bahmuţeanu, tulburată de tragedia de la Club Colectiv: "Hai să facem un pariu, vreți?"

Prima declarație a unuia dintre patronii din Colectiv! ”Stau cu capul plecat în fața judecății”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro