Nicola, revoltată de ce s-a întâmplat la Clubul Colectiv! Ce a spus despre mesajul piesei "The day we day" de la Goodbye to Gravity

Nu au fost deloc puţini cei care au lasat comentarii răutăcioase la adresa mesajului piesei "The day we day" a trupei Goodbye to Gravity. Mulţi au judecat greşit versurile acestei melodii, însă nu au înţeles exact care este semnificaţia lor.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, alături de Rita Mureşan, Nicola a vorbit deschis despre piesa băieţilor de la Good Bye to Gravity. Cântăreaţa a spus că este foarte revoltată de faptul că mulţi au judecat această piesă, fără să o înţeleagă, şi au spus că ar avea vreo legătură cu această tragedie. Citeşte declaraţiile ei aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Cabral, tranșant cu vinovații de la clubul „Colectiv”: „Vreau să-i văd pedepsiți pe cei care mi-au mutilat prietenii!”

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, amenințată: „I se cere să ascundă adevărul”

Lista eroilor de la Colectiv creşte! S-a oprit din drumul lui ca să salveze vieţi: "Doar cei care au văzut cu ochii lor pot înţelege ce a fost acolo!"

"Tragedia de la clubul Colectiv putea fi evitată". Cât COSTA sistemul ANTIINCENDIU care ar fi salvat viaţa celor 30 de tineri

DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

Mama lui Alexis Matache, mesaj cutremurător, după ce fiica sa a murit: "Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?"

Scene tulburătoare cu cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul de Clubul Colectiv: "Nu ne-a lăsat pe străzi, oricât de greu i-a fost!"

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro