Noi informaţii despre băiatul invalid şi salvatorul lui! În ce stare se află adolescenţii de 15 ani, după tragedia de la Colectiv

Mihai şi Pavlos sunt doi prieteni, în vârstă de 15 ani, care au scăpat cu viaţă din incendiul de la Colectiv. Pavlos şi-a riscat viaţa pentru a-l salva pe bunul său camarad.

Au fost la un pas să se prefacă amândoi în scrum, în seara tragediei, însă au scăpat ca prin minune. Iar acum luptă pentru viaţă, amândoi, la acelaşi spital. Mai jos, veţi afla ultimele informaţii despre starea lor.

VIDEO / Primul român care a ajuns la flăcările care mistuiau clubul Colectiv: ”Am vrut să intru în club, iubita nu m-a lăsat”

"Eu m-am supărat că soţul meu nu a rămas cu el la spital. Toată săptămâna aveam o nelinişte care nu mă lăsa în pace. Primul telefon l-am primit de la mama lui Pavlos. Erau numai morţi acolo. Mihai spune că Pavlos l-ar fi scos nu ştiu până unde. Chiar dacă patronii primesc puşcărie, au murit atâţia oameni, iar copilul meu invalid, nu ştiu ce se va mai alege de el şi de noi", a declarat mama lui Mihai, într-o emisiune de la Protv.

Pavlos are arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

"Fratele meu când a ajuns a fost conştient, şi-a spus numele şi numărul de telefon al mamei mele. Acum este intubat, este sedat, dar din fericire e mai bine. Poate n-am ştiut să-mi arăt dragostea faţă de el, dar între noi există multă dragoste. Îl simt când nu îi este bine", a spus sora lui Pavlos..

"Starea lui e inconştientă, s-a tras la faţă. Era un băiat plin de viaţă. E o minune că a ieşit de acolo. Am intrat la el şi îmi dă semne. Mişcă din mânuţe, încearcă să clipească. În ziua aceea m-am certat cu el şi i-am zis că este ultimul concert la care va mai merge", a spus mama lui Pavlos.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi::

VIDEO / Copil de 14 ani aflat în cărucior, salvat din infernul de la Colectiv de prietenul lui cel mai bun! Mătuşa băiatului: "Are toracele şi mâinile arse!"

VIDEO / Patronii clubului Colectiv, aduși din nou la audieri! Imagini EXCLUSIVE

Conspirațiile din spatele incendiului de la „Colectiv”. Ideile care au devenit virale

Ministrul Sănătăţii, noi detalii despre starea răniţilor în incendiu de la Colectiv

VIDEO / Imagini emoţionante de la locul tragediei! Preoţii îngenunchează pentru victimele din „Clubul Morţii”

VIDEO / Reacția nervoasă a Patriarhului Daniel, la înmormântarea femeii cu 5 copii: „Să vină lumea la biserică, nu la club”!

FOTO / ISU Bucureşti a făcut publice în premieră fotografii de la intervenţia din club Colectiv! Pompieri în lacrimi, oameni care îşi dau ultima suflare şi multă durere! Imagini şocante

Adriana Bahmuţeanu, tulburată de tragedia de la Club Colectiv: "Hai să facem un pariu, vreți?"

Prima declarație a unuia dintre patronii din Colectiv! ”Stau cu capul plecat în fața judecății”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro