O masă plină de arome! File de porc cu sos de afine
Publicat pe 14.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 14.09.2017 la 10:56
O cină savuroasă ce te va cuceri de la prima degustare. Muşchiul de porc cu sos de afine, un preparat gustos ce se găteşte foarte uşor.
O cină savuroasă ce te va cuceri de la prima degustare. Muşchiul de porc cu sos de afine, un preparat gustos ce se găteşte foarte uşor.
- Încearcă şi: Frigărui de pui cu sos de chilli
INGREDIENTE:
- Un kilogram de muşchi de porc;
- Două mere, decojite şi tocate;
- 400 de grame de afine;
- 1/4 cană de sos barbeque;
- Două linguri de zahăr brun;
- 1/4 cană de apă;
- Încearcă şi: Un burger tradiţional sârbesc! Pljeskavica
- Încearcă şi: Paste fettuccine cu ciuperci şi usturoi
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Se pune muşchiul de porc pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduce în cuptor. Se găteşte timp de aproximativ 30 de minute. Într-o cratiţă medie se combină, merele, afinele, sosul barbeque, zahărul şi apa. Se fierbe timp de aproximativ 20-30 de minute până ce sosul se îngroaşă. Se pune muşchiul de porc pe un platou şi se asezonează din belşug cu sosul de afine în partea superioară. Se serveşte imediat alături de orez şi sparanghel.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.