Paste fettuccine cu ciuperci şi usturoi
Publicat pe 07.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 08.09.2017 la 09:55
O reteţetă deliciuoasă şi uşor de preparat. Pastele fettuccine c ciuperci şi usturoi sunt soluţia ideală pentru un prânz savuros şi aromat.
O reteţetă deliciuoasă şi uşor de preparat. Pastele fettuccine c ciuperci şi usturoi sunt soluţia ideală pentru un prânz savuros şi aromat.
- Încearcă şi: Un prânz picant! Muşchi de vită cu fasole neagră
INGREDIENTE:
- 450 grame de ciuperci;
- Şase căţei de usturoi, tocaţi;
- O lingură de ulei de măsline;
- Cinci linguri de unt;
- 450 grame de paste fettucicine;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 1 1/2 căni de parmezan;
- Trei cepe verzi, tocate;
- Încearcă şi: O cină delicioasă! Muşchi de vită cu legume
- Încearcă şi: Supă cremă de morcovi şi ghimbir
Mod de preparare:
Se încălălzeşte o lingură de unt şu una de ulei de măsline într-o tigaie mare. Se adaugă ciupercile, usturoiul şi aproximativ 1/8 linguriţă de sare. S gătesc timp de aproximatv două minute până ce ciupercile devin moi. După ce acestea sunt gătite se îndepărtează tigaia de pe aragaz. Se gătesc pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se clătesc sub un jet de apă rece şi apoi se adaugă peste ciuperci împreună cu patru linguri de unt. Se gătesc timp de aproximativ două minute până ce untul se topeşte. Se daugă parmezanul şi se mai ţine pe foc până ce acesta se combină perfect cu restul ingredientelor. La final se adugă ceapa verde şi se servesc imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.