Un prânz picant! Muşchi de vită cu fasole neagră
Publicat pe 06.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 06.09.2017 la 18:10
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei apropiaţi cu un preparat plin de savoare şi totodată picant această reţetă este soluţia perfectă. Muşchi de vită cu fasole neagră, un preparat aromant ce are un gust dumnezeiesc de bun.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei apropiaţi cu un preparat plin de savoare şi totodată picant această reţetă este soluţia perfectă. Muşchi de vită cu fasole neagră, un preparat aromant ce are un gust dumnezeiesc de bun.
- Încearcă şi: O cină delicioasă! Muşchi de vită cu legume
INGREDIENTE:
- O lingură de ulei vegetal;
- Un kilogram de carne de vită;
- O ceapă tocată;
- Cinci căţei de usturoi;
- Un morcov tocat;
- 1 1/2 linguriţe de chimen;
- 2-3 linguri de chili;
- O lingură de condimente italiene;
- Două conserve de roşii în bulion;
- O ceaşcă de supă de vită;
- O cană de fasole neafră;
- Sare şi piper;
- Încearcă şi: Supă cremă de morcovi şi ghimbir
- Topping-
- Brânză Cheddar;
- Ceapă verde;
- Smântănă;
- Încearcă şi: Burger de pui cu guacamole şi sos barbecue
- Încearcă şi: Un prânz sănătos! Somon cu mirodenii la cuptor
Mod de preparare:
Se încălzeşte uleiul vegetal într-o tigaie mare, se adaugă carnea de vită tăiată în cubuleţe. Se rumeneşte, la foc mediu, timp de 10-15 minute. Într-o altă tigaie, se încălzeşte uleiul de măsline la foc mediu, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul şi se călesc timp de aproximativ trei minute. Se adaugă morcovul şi se continuă procesul de încă două minute. Peste amestecul de legume se adaugă pudra de chili şi condimentele italine. Se amestecă până toate ingredientele se combină perfect. Apoi peste acestea se adaugă carnea de vită. Se adaugă roşiile şi sucul din conserve şi supa de vită. Se găteşte timp de aproximativ o oră, cu capacul pus, la temperatură scăzută. După ce acestea au fiert se adaugă fasolea negreagă şi se mai lasă la fiert timp de aproximativ 20 de minute. La final se asezonează cu brânză Chedar rasă, ceapă verde şi smântână. Se serveşte imediat.
- Încearcă şi: Un preparat picant! Creveţi cu paste şi sparanghel
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.