Frigărui de pui cu sos de chilli
Publicat pe 12.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 12.09.2017 la 10:37
Un preparat sănătos ce te ajută în lupta cu surplusul de kilograme. Frigăriule de pui cu sos de chili sunt soluţia perfectă pentru o masă deliciaosă şi totodată dietetică.
Un preparat sănătos ce te ajută în lupta cu surplusul de kilograme. Frigăriule de pui cu sos de chili sunt soluţia perfectă pentru o masă deliciaosă şi totodată dietetică.
- Încearcă şi: Un prânz dietetic! Supă de somon cu praz
INGREDIENTE:
- Trei piepţi de pui, tăiaţi în felii lungi;
- 1/2 cană de lapte nucă de cocoș;
- 1/4 cană de sos de peşte;
- Trei linguri de zahăr brun;
- Două linguri de pătrunjel proaspăt tocat;
- O lingură de curry;
- O lingură de ulei de măsline;
- Sos de chili;
- Încearcă şi: Paste fettuccine cu ciuperci şi usturoi
- Încearcă şi: O cină delicioasă! Muşchi de vită cu legume
Mod de perparare:
Într-un castron mare se adaugă laptele de nucă de cocos, sosul de peşte, zahărul, uleiul de măsline, curry şi pătrunjelul. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect. Apoi se adaugă bucăţile de pui, se amestecă până ce acestea sunt complet acoperite de sosul obţinut. Se acoperă bolul cu folie alimentară şi se introduce la frigider. Este recomandat refrigerarea peste nopate.
- Încearcă şi: Supă cremă de morcovi şi ghimbir
Se montează bucăţile de pui pe căte o ţepuşă de lem şi se gătesc cuptor timp de aproximativ 20 de minute la o temperatură de 170 de grade. Se asezonează cu pătrunjel proaspăt şi se servesc imediat împreună cu sosul de chili.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.