Paste cu pui, sparanghel și ciuperci
Publicat pe 14.01.2018 la 09:59 Actualizat pe 14.01.2018 la 10:18
Un preparat delicious și ușor de gătit. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă delicioasă și sănătoasă care cu siguranță este pe gustul tuturor.
Un preparat delicious și ușor de gătit. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă delicioasă și sănătoasă care cu siguranță este pe gustul tuturor.
- Încearcă și: Paste cu sos de avocado și sparanghel
INGREDIENTE:
- 450 de grame de paste;
- Două linguri de ulei de măsline;
- Un piept de pui, tăiat în cuburi;
- Două bucăți de piept de pui, tăiate în cuburi;
- ½ linguriță de sare;
- ½ linguriță de piper;
- O ceapă, tocată mărunt;
- Șase căței de usturoi, tocați mărunt;
- O legătură de sparanghel;
- 450 de grame de ciuperci;
- 1/3 ceșcă de lapte;
- ½ cană de parmezan;
- 230 de grame de brânză de capră;
- Încearcă și: Paste cu broccoli şi piept de pui
- Încearcă și: O masă delicioasă! Paste Bolognese
Mod de preparare:
Pentru început, într-o oală mare cu apă și sare, se gătesc pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Odată ce pastele au fiert, se rezervă o cană de apă din oala în carea acestea au fiert și se pune deoparte. Se clatesc sub un jet de apă rece și se lasă deoparte.
Între timp, se asezonează pieptul de pui cu sare și piper. Apoi se încălyește uleiul de măsline, într-o tigaie și se gătește pieptul de pui timp de aproximativ opt minute până ce carnea nu mai are culoarea roz. După ce pieptul de pui este gata, se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte. În tigaie, se adaugă restul de ulei de măsline, se daugă ceapa și se călește timp de aproximativ două minute. Apoi se adaugă ciupercile, sparanghelul și usturoiul și se călesc timp de șase minute pțnă ce ciupercile se înmoaie.
- Încearcă și: Salată de paste cu bacon, roșii cherry și spanac
- Încearcă și: Paste cu sos de avocado și sparanghel
Într-un bol, se pune brânza de capră, laptele, ¼ cană de parmezan, ½ cana de apă fierbinte și se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect și se obține un sos consistent. Apoi se adaugă puiul, legumele și sosul obșinut peste paste și se amestecă până ce toate ingredientele se combină. Se asezonează cu parmezan și piper și se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.