Piept de pui cu sparanghel
Publicat pe 15.10.2017 la 09:54 Actualizat pe 15.10.2017 la 10:02
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o reţetă plină de savoare, pieptul de pui cu sparanghel este soluţia perfectă. Un preparat delicios şi uşor de pregătit ce te va cuceri de la prima degustare.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o reţetă plină de savoare, pieptul de pui cu sparanghel este soluţia perfectă. Un preparat delicios şi uşor de pregătit ce te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă şi: Chiftele cu mozzarella şi sos de roşii
INGREDIENTE:
- Un piept de pui, tăiat în cuburi;
- 1/2 lingurită de amidon de porumb;
- Doi căţei de usturoi, tocati mărunt;
- 450 de grame de sparanghel;
- Ulei vegetal;
-Pentru sos-
- O linguriţă de sos de soia;
- O linguriţă de sos de stridii;
- Patru linguri de apa;
- 1/2 lingriţă de amidon de porumb;
- O linguriţă de sos de chili;
- Încearcă şi: Ciuperci cu lămâie şi parmezan
- Încearcă şi: Un preparat simplu şi gustos! Kebab de pui
Mod de preparare:
Se combină puiul cu amidonul de porumb şi se lasă deoparte. Într-un castron mic se combină sosul de soia, sosul de stridii, apa, amidonul de porumb şi sosul de chili. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect.
Într-o tigaie, la foc mediu, se încălzeşte uleiul. Se căleşte usturoiul timp de aproximativ un minut. Se adaugă puiul şi se găteşte aproximativ 4-5 minute. Gând puiul este gata se adaugă sparanghelul. Se găteşte timp de 2 minute. Apoi se adaugă sosul în tigaie şi se amestecă constant până ce acesta prinde consistenţă. Se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.