Proaspăta mămică Jojo, chemată de urgenţă la tribunal, din cauza copilului!

Devenită, ieri, mămică pentru a doua oară, Jojo este obligată să meargă, la tribunal, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână, pentru a da declaraţii în faţa judecătorilor!
Pe 1 februarie, Cătălina Grama, alias Jojo, este citată să se prezinte la un proces deschis chiar de ea împotriva fostului soţ, Ionuţ Grama. Procesul are ca obiect stabilirea programului de vizitare a băieţelului pe care îl au cei doi, semn că Jojo şi fostul soţ nu se mai înţeleg în privinţa acestui aspect. Astfel, judecătorii vor decide cum îl vor împărţi Cătălina şi Ionuţ Grama pe micuţ, ce vacanţe vor petrece fiecare cu el şi ce sărbători.

Ieri a fost o zi mare pentru Jojo şi Paul Ipate, actualul partener al artistei. Jojo a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă şi, la scurt timp, a anunţat: "Lumea a zâmbit primind-o în braţele sale". O declaraţie emoţionată a făcut, la scurt timp, şi proaspătul tătic: "Am să fac un dicteu rapid al sufletului: se spune că oamenii fac copii din egoism. Parţial pot fi de acord. Dar din momentul în care oficial devii părinte, eşti în stare să renunţi la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunţa la tot şi să dau tot pentru ea. Bine ai venit Zora!"

În vârstă de 35 de ani, Cătălina Grama e o cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță din România, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment. Jojo, aşa cum e cunoscută de milioane de oameni, a fost căsătorită cu Ionuţ Grama. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată pe 10 iunie 2011, când vedeta a adus pe lume un băiat care a primit numele Achim Ioan Grama. Mariajul lui Jojo cu bancherul Ionuţ Grama nu a durat prea mult, iar, la finalul anului 2012, cei doi s-au despărţit. În prezent, artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Paul Ipate. Jojo şi Paul sunt împreună din 2014. Artista a dus pe lume pe 10 ianuarie 2017, o fetiţă perfect sănătoasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro