Pulpe de pui cu miere și lămâie
Publicat pe 04.10.2017 la 09:59 Actualizat pe 04.10.2017 la 10:56
În mai puțin de 30 de minute poți obține un prânz gustos și sănătos. Pulpe de pui cu miere și lămâie, un preparat plin de savoare ce se gătește ușor. Are un gust dumnezeiesc de bun și cu siguranță te va cuceri de la prima degustare.
În mai puțin de 30 de minute poți obține un prânz gustos și sănătos. Pulpe de pui cu miere și lămâie, un preparat plin de savoare ce se gătește ușor. Are un gust dumnezeiesc de bun și cu siguranță te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă și: Cartofi copți cu mirodenii
INGREDIENTE:
- Patru pulpe de pui, dezosate;
- Trei căței de usturoi, tocați mărunt;
- O linguriță de miere;
- O linguriță de sos de soia;
- O linguriță de suc de lămâie;
- ½ linguriță de sare;
- ½ linguriță de piper;
- Pătrunjel tocat;
- O lămâie, feliată;
- Încearcă și: Supă cremă de avocado
- Încearcă și: Pachețele crocante cu pui
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la o temperatură de 190 de grade. Într-un castron se combină usturoiul, mierea, sosul de soia, sucul de lămâie, sarea și piperul. Apoi se adaugă pulpele și se amestecă până ce acestea sunt acoperite complet. Se așează carnea într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se introduce în cuptor timp de aproximativ 20 de minute. Se îndepărtează folia de aluminiu și se mai ține, timp de 4-5 minute , la cuptor până ce puiul se rumenește. Se asezonează cu pătrunjel proaspăt și felii de lămâie. Se servește imediat alături de orez sau legume.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.