REŢETA ZILEI: Pui cu parmezan la cuptor! Simplu şi rapid de preparat
Publicat pe 11.03.2018 la 11:35 Actualizat pe 11.03.2018 la 11:57
Vă propunem pentru astăzi o reţetă delicioasă, simplă şi rapid de preparat.
Vă propunem pentru astăzi o reţetă delicioasă, simplă şi rapid de preparat.
Reţeta de astăzi are la bază carnea de de pui, se prepară rapid şi nu necesită mult efort. Durează aproximativ 25 de minute şi este extrem de gustoasă!
două piepturi de pui dezosate, fără piele
1/2 cană pesmet
1/4 cană parmezan proaspăt ras
1/4 linguriță de praf de usturoi
1/4 linguriță de piper negru
2 alburşuri de ou
4 bucăţi de brânză mozzarella parțial degresată
1/2 cană de sos de roșii
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tăiați pieptul de pui în jumătate, astfel încât să aveți 4 bucăți în total. Într-un castron puneţi pesmetul, parmezanul, praful de usturoi și piperul, iar într-un castron separat, amestecați împreună albuşurile de ou până când sunt ușor spumoase. Taiați mozzarella în 4 felii fiecare. Înmuiați fiecare bucată de pui în albușurile de ou, apoi în castronul cu pesmet. Așezați puiul în tava în care aţi pus o foaie de coacere.
Coaceți puiul aproximativ 15 minute. Scoateți din cuptor, adăugaţi 2 linguri de sos peste fiecare bucată de pui,și deasupra o feliile de mozzarella. Puneţi din nou la cuptor și coaceți până la topirea brânzei, aproximativ 5 minute. Presăraţi busuioc.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.