REŢETA ZILEI -VINERI: Maioneză în 30 de secunde
Publicat pe 10.04.2015 la 15:42 Actualizat pe 10.04.2015 la 15:53
Sărbătoarea Pascală se apropie cu paşi repezi, iar în bucătăriile gospodinelor pregătirile sunt în toi! Cozonacii, friptura de miel, drobul, pasca şi alte bucate tradiţionale sunt câteva dintre preparatele care se vor găsi pe mesele românilor. Dacă faci parte însă din categoria oamenilor ocupaţi, care nu au prea mult timp la dispoziţie, însă care-şi doresc să guste de Paşte salată boeuf sau alte preparate cu maioneză, îţi dăm un pont! Nu te complica şi fă maioneza în 30 de secunde. Ai văzut bine! Este posibil, iar noi îţi arătăm cum!
Sărbătoarea Pascală se apropie cu paşi repezi, iar în bucătăriile gospodinelor pregătirile sunt în toi! Cozonacii, friptura de miel, drobul, pasca şi alte bucate tradiţionale sunt câteva dintre preparatele care se vor găsi pe mesele românilor. Dacă faci parte însă din categoria oamenilor ocupaţi, care nu au prea mult timp la dispoziţie, însă care-şi doresc să guste de Paşte salată boeuf sau alte preparate cu maioneză, îţi dăm un pont! Nu te complica şi fă maioneza în 30 de secunde. Ai văzut bine! Este posibil, iar noi îţi arătăm cum!
Ingrediente:
- un ou
- 300ml ulei
- o linguriţă muştar
- o lingura zeamă de lămâie sau oţet de vin alb
- sare şi piper măcinat, dupa gust.
Toate ingredientele se pun într-n vas îngust şi înalt.
Pentru a le amesteca, aveţi nevoie de un blender. Ce urmează? Vedeţi în video de mai jos! E atât de simplu! Noi am încercat şi ne-a ieşit!
Citeşte şi:
Vrei să ai un somn odihnitor? Asta e salata pe care trebuie să o mănânci!
Îţi plac sandvişurile? Iată o reţetă delicioasă şi fără prea multe calorii
Raluca Dumitru te învaţă cum să găteşti cea mai bună gustare: "Plăcintă cu cartofi şi usturoi"
REŢETA ZILEI - JOI: "Salata mieilor", cea mai sănătoasă garnitură pentru friptura de miel
REŢETA ZILEI - MIERCURI: Cozonac fără coacere, perfect pentru Sărbătorile de Paşte