Salată de spanac cu căpșuni și avocado
Publicat pe 27.12.2017 la 09:59 Actualizat pe 27.12.2017 la 10:04
Dacă vrei să gătești o masă rapidă, fresh și în același timp sănătoasă, salata de spanac cu căpșuni și avocado este soluția perfectă. În mai puțin de 10 minute poți obține o masă delicioasă.
Dacă vrei să gătești o masă rapidă, fresh și în același timp sănătoasă, salata de spanac cu căpșuni și avocado este soluția perfectă. În mai puțin de 10 minute poți obține o masă delicioasă.
- Încearcă și: Un desert fresh! Tartă cu afine și migdale
INGREDIENTE:
- 150 de grame de spanac;
- 100 de grame de căpșuni;
- Un avocado;
- 120 de grame de brânză gorgonzola;
- ¼ ceașcă de migdale;
- ½ ceapă roșie;
- O linguriță de semințe de mac;
- 1/2 ceașcă de ulei de măsline;
- Trei linguri de oțet balsamic;
- Două linguri de miere;
- Sare și piper;
- Încearcă și: Salată mediteraneană cu năut
- Încearcă și: Dovleac umplut cu năut şi quinoa
Mod de preparare:
Într-un bol mare de servire, se combină spanacul, căpșunile, avocado, migdalele, ceapa și brânza gorgonzola. Într-un bol mic se pun uleiul de măsline, oțetul balsamic, mierea, semințele de mac, sarea și piperul. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină, apoi se adaugă peste spanac și fructe. Se servește imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.