S-au pierdut în haosul creat de incendiul de la Club Colectiv, dar s-au regăsit în rezerva spitalului! Doctorii le spun Romeo şi Julieta. Povestea emoţionantă a doi îndrăgostiţi

Dezastrul de la Clubul Colectiv a lăsat în urmă zeci de familii îndurerate, iar o ţară întreagă este în doliu.

După atâta durere, povestea a doi tineri care au reuşit să scape cu viaţă din Clubul Groazei a impresionat o lume întreagă. Doctorii de la Spitalul Militar care se ocupă de îngrijirea celor doi iubiţi îi numesc Romeo şi Julieta şi dintr-o întâmplare, tinerii împart aceeaşi rezervă.

Cei doi îndrăgostiţi s-au pierdut în îmbulzeala de la Club Colectiv şi n-au mai ştiut nimic unul de celălalt ore întregi. Spre norocul lor, după ce au trecut prin sala de operaţie, au primit veşti bune.

Medicii le-au curăţat rănile, iar mai apoi i-au plasat într-o rezervă. Ei s-au regăsit, iar veştile bune nu s-au oprit aici pentru aceşti tineri. Amândoi au scăpat cu răni uşoare.

Zeci de doctori luptă acum pentru viaţa lui Romeo şi a Julieta, dar şi pentru a altor 10 răniţi care sunt internaţi în Spitalul Militar.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi

Scene tulburătoare cu cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul de Clubul Colectiv: "Nu ne-a lăsat pe străzi, oricât de greu i-a fost!"

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"

Mărturia cutremurătoare a unui salvator, din Clubul Colectiv: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"

Scrisoarea tulburătoare a unui poliţist către fiul său, după tragedia din Colectiv: "Nu fi patriot şi nu mai suporta mizeriile"

FOTO / Primele corpuri ridicate de la INML! Imagini cutremurătoare cu victimele de la Clubul Colectiv

VIDEO / O să ai fiori pe şira spinării! "Ziua în care vom muri" - Adevăratul mesaj al primei piese de pe albumul Goodbye to Gravity. Asta s-a cântat în CLUB COLECTIV

Greu de imaginat! Mama lui Claudiu Petre, mărturii crunte despre fiul mort în Colectiv: "Îmi plâng durerea în linişte, o să-l înmormântăm mâine!"

"Tragedia de la clubul Colectiv putea fi evitată". Cât COSTA sistemul ANTIINCENDIU care ar fi salvat viaţa celor 30 de tineri

DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro