Descoperire șocantă pe o plajă din Marea Britanie! Trupul unei tinere a fost găsit în apropierea mării, după ce fusese dată dispărută de mai multe zile

+3 click pentru
galerie

Descoperire șocantă pe o plajă din Marea Britanie! Trupul unei tinere a fost găsit în apropierea mării, după ce fusese dată dispărută de mai multe zile © facebook

Cadavrul unei tinere agente imobiliare a fost găsit pe o plajă, la mai bine de trei săptămâni de la dispariția ei. Familia și apropiații sunt devastați și au dubii în privința morții fetei.

Chelsie Dack avea 23 de ani și lucra ca stagiar la o firmă de imobiliare din Suffolk, Anglia. Ea dispăruse de la domiciliul ei în data de 20 aprlie, prietenii ei fiind cei care au anunțat dispariția. Familia tinerei a împărțit afișe în speranța că cineva ar fi putut să o găsească sau măcar să ofere informații.

A fost instituită o căutare masivă a tinerei, echipe formate din polițiști și elicoptere făcând căutări disperate, alături de apropiații lui Chelsie. După aproape trei săptâmâni, pe o plajă a fost găsit un corp de femeie, însă identificarea nu a fost comunicată imediat. Până la acel moment, toți cunoscuții și membri familiei au sperat că fata trăiește, însă vestea morții ei i-a cutremurat.

Inițial, s-a crezut că tânăra și-a luat viața, aruncându-se de pe stâncile din apropierea mării, însă apropiații infirmă acest motiv, spunând că Chelsie nu avea nici un motiv pentru a recurge la un astfel de gest.

Ba chiar cu doar câteva zile înainte să dispară, postase pe contul său de socializare fotografii cu ea în care arăta fericită. Mama ei a declarat că devenise deprimată din cauza pandemiei de coronavirus, însă nu crede că acesta este motivul pentru care ar fi dispărut. Chelsie a postat și un mesaj prin care își arată sprijinul pentru cei afectați de virus.

„Am subestimat această situație actuală și nu am făcut niciodată o postare pe Facebook, dar în această seară chiar mi-am dorit. Nu mă uit la știri pentru căsunt de părere că m-ar face să mă simt mai rău, dar văd lucruri și citesc despre ele online și devine tot mai înfricoșător pe zi ce trece”, a scris Chelsie pe contul său de socializare.

„Sper ca toți prietenii și familia mea sunt în siguranță și sper că toată lumea e bine. Sunt la doar un mesaj distanță, dacă cineva vrea vreodată să vorbim, aceste momente te fac doar să te gândești la ce este cu adevărat important”, a mai scris tânăra în postarea sa.

Apropiații au numai cuvinte de laudă pentru Chelsie

Moartea lui Chelsie Dack a fost confirmată și familia a fost înștiințată de acest lucru astăzi. Rezultatul autopsiei nu a fost făcut public, însă legiștii sunt de părere că tânăra s-a înnecat după ce s-ar fi aruncat în mare în noaptea în care a dispărut, în urmă cu aproape trei săptâmâni. Polițiștii spun că moartea ei este inexplicabilă, însă nu au dubii în privința vreunei circumstanțe suspecte.

Șeful lui Chelsie Dack a ținut să spună câteva cuvinte despre cine a fost tânăra stagiară de la biroul de imobiliare.

„Frumoasa noastră prietenă și colegă, Chelsie, a revenit la familia sa iubitoare și sperăm cu adevărat că toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pot fi liniștiți, știind că 'a venit acasă'. Chelsie a fost un membru al familiei noastre, încă din ziua în care a început să lucreze, ne-a luminat biroul cu entuziasmul contagios și personalitatea ei. A adus bucata de puzzle care ne-a completat, iar odată cu moartea ei, acum lipsește o piesă în formă de inimă”, a declarat Michael Smith, managerul firmei de imobiliare Howards, din Suffolk.

Din informațiile oferite de anchetatori, telefonul lui Chelsie a fost găsit de trecători pe digul orașului, nefiind nici un semn că ar fi făcut tranzacții bancare sau activități pe rețelele sociale de la dispariția ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro