Șocant! Un actor italian este blocat în casă, cu cadavrul surorii lui, ucisă de coronavirus! „Italia ne-a abandonat"

+3 click pentru
galerie

Șocant! Un actor italian este blocat în casă, cu cadavrul surorii lui, ucisă de coronavirus! „Italia ne-a abandonat" © Instagram

Este de-a dreptul șocant prin ce este nevoit să treacă Luca Franzese, actorul italian care a jucat în serialul „Gomorra”! Bărbatul este blocat în casă, cu cadavrul surorii lui, ucisă de coronavirus! 

Coronavirus nu iartă pe nimeni și nu ține cont de dorințele nimănui. Luca Franzese, actorul italian care a jucat în serialul tv „Gomorra”, trece printr-o situație de nedescris. Locuiește în Napoli, o zonă afectată de virusul ucigaș din China și, potrivit presei internaționale, se află în carantină la domiciliu, după ce a fost infectat cu coronavirus. 

„Suntem ruinați”

De asemenea, actorul a postat mai multe poze și filmulețe pe contul de Facebook, prin care cere ajutor autorităților din Italia. Luca se află în casă cu cadavrul surorii lui, de mai bine de 24 de ore, care a decedat din cauza coronavirusului. 

„Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului, și așteptăm răspunsuri încă de aseară. Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat. Să rămânem puternici împreună. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj”, este mesajul transmis de actor. 

Oamenii au rămas marcați de faptul că, în unul dintre videoclipurile postate în mediul online, se observă corpul surorii sale pe fundal. Actorul a ținut să completeze că alți trei membrii ai familiei sunt infectați cu virusul ucigaș din China. Statul italian încă nu a răspuns la doleanțele bărbatului, care este disperat și nu știe cum să procedeze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro