Femeia care şi-a ucis doi dintre cei şase copii a anunţat ororile pe social media: "Crima e ca chipsurile. Nu te poți sătura cu una singură”

Femeia care şi-a ucis doi dintre cei şase copii a anunţat ororile pe Facebook: "Crima e ca chipsurile. Nu te poți sătura cu una singură” © Facebook

Ies la iveală detalii şocante în cazul femeii care şi-a ucis doi dintre cei şase copii şi plănuia să-i omoare şi pe ceilalţi patru micuţi. Se pare că, înainte de a comite crimele a anunţat totul pe reţelele de socializare, într-un mod de-a dreptul îngrozitor!

Sarah Barrass, originară din Sheffield, Marea Britanie, şi-a ucis doi dintre cei şase copii în luna mai a acestui an. Mai mult, femeia avea de gând să pună la cale şi uciderea celorlalţi patru. Cu un an înainte de aceste fapte odioase, femeia a postat pe Facebook mai multe fotografii însoţite de citate cutremurătoare. 

Unul dintre ele, un citat de la Stephen King: "Crima e ca chipsurile. Nu te poţi sătura cu una singură". De asemenea, Sarah Barrass a mai postat o fotografie cu "moartea cu coasa" pe care apărea scris "Vin după tine", potrivit Daily Mail.

Şi-a ucis cei doi copii cu ajutorul unei alte rude

În vârstă de 35 de ani, Sarah Barrass le-a luat viaţa lui Tristan, în vârstă de 13 ani şi Blake, în vârstă de 14 ani, în luna mai a anului 2018. Complicele el, Brandon Machin, în vârstă de 37 de ani, era membru al familiei.

Deşi anchetatorii nu au oferit informaţii cu privire la modul în care au fost ucişi cei doi copii, după ce aceştia au ajuns la spital în stare gravă, au murit la distanţă de câteva minute unul de celălalt.

În luna septembrie, femeia a recunoscut crimele şi a pledat vinovată şi la acuzaţiile conform cărora voia să-i ucidă şi pe ceilalţi patru. Sarah Barrass şi Brandon Machin îşi vor afla sentinţa în luna noiembrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro