O româncă de 25 de ani a murit într-un accident şocant în Italia. Fata a intrat cu maşina într-un zid

O româncă de 25 de ani a murit într-un accident şocant în Italia. Fata a intrat cu maşina într-un zid © Captură

Tragedie fără margini în Italia. O româncă de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident terfiant, potrivit ilrestodelcarlino.it.

Românca de 25 de ani plecase în Italia pentru o viaţă mai bună. În noaptea de luni spre marţi toate planurile ei aveau să fie distruse. Aceasta se afla la volanul maşinii sale, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autovehiculul de un zid de pe marginea drumului.

Nu se ştie momentan care a fost cauza accidentului, dacă viteza a fost cea care a făcut-o pe tânără să piardă controlul volanului sau dacă, poate, i-a apărut ceva în faţa maşinii. Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. În plus, în maşină se mai afla un tânăr de 19 ani, care a ajuns în stare gravă la spital. După ce îşi va reveni, acesta va trebui să dea declaraţii în faţa legii, iar atunci, probabil, oamenii legii vor înţelege ce s-a întâmplat. 

Româncă, implicată într-un incident şocant în Italia

O altă româncă din Italia a fost implicată într-un accident grav. Tânăra de 23 de ani a fost călcată cu maşina de o italiancă de 40 de ani, care o bănuia pe aceasta că are o aventură cu soţul ei. Din fericire, aceasta nu a fost lovită foarte grav, însă a scăpat ca prin minune, pentru că risca să mai fie lovită încă o dată, însă un martor a văzut tot ce s-a întâmplat, astfel că italiencei i-a fost frică să-şi ducă răzbunarea până la capăt. În cauză a fost deschis un dosar penal pe numele italiencei, pentru vătămare din culpă, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă acțiunea a fost făcută voit sau nu.


facebook whatsapp twitter pinterest