S-a iubit cu zeci de bărbaţi şi şi-a distrus sănătatea! Medicii sunt uimiţi. "Nu se mai poate atinge nimeni de ea"

O femeie din Marea Britanie a întreţinut relaţii intime cu zeci de bărbaţi, însă, acest lucru i-a dăunat propriei sănătăţi. Medicii au fost uimiţi de cazul femeii, în urma rezultatelor, reieşind faptul că nimeni nu se mai poate atinge de ea!

Jo Guest, pe numele ei, a fost una dintre cele mai râvnite femei în anii 90, fiind celebra "fată de la pagina 3". Bărbaţii erau înnebuniţi după formele ei, aşa că, femeia nu refuza pe nimeni atunci când venea vorba de relaţii intime. Nu exista seară pe care să o petreacă de una singură sau mai ales, să se plictisească.

Cu toate acestea, tinereţea s-a dus încet încet şi anii de dezmăţ şi-au pus amprenta pe starea de sănătate. La un moment dat, a început să se simtă din ce în ce mai rău, aşa că, a luat decizia de a merge la medic, pentru a-şi face câteva analize. A încercat la mai multe clinici, însă, nimeni nu i-a dat un diagnostic exact.

După mai mulţi ani în care s-a luptat cu problemele necunoscute de sănătate, femeia a ajuns de nerecunoscut. În anul 2007, a ales să se mute în Bournemouth, devenind adepta unui stil de viaţă liniştit, departe de agitaţia din Londra. 

Durerile abdominale s-au accentuat de la o zi la alta, având o stare de oboseală de care nu reuşea să scape. A renunţat la ţigări şi băuturi alcoolice şi a început să facă sport şi să ţină diete. Într-o dimineaţă, când a vrut să iasă din casă, a picat secerată de durere, la pat.

A fost diagnosticată cu firbomialgie

„Într-o dimineață, mă pregăteam să plec de acasă. Când am încercat să îmi pun cizmele, mi-am dat seama că nu aveam gambele umflate. A fost începutul unor dureri ce m-au ținut la pat zile în șir”, susţine Jo.

Şi-a pierdut locul de muncă, fiind nevoită să-şi vândă apartamentul pentru a reuşi să supravieţuiască. Totodată, nu mai avea grijă de ea, de propria igienă, bărbaţii fugind de cea care cândva era visul tuturor. 

În cele din urmă, şi-a făcut curaj şi a mers din nou la medic, acolo unde a fost diagnosticată cu firbomialgie, însemnând că nu mai avea voie să întreţină relaţii intime niciodată. Chiar dacă a ţinut un tratament, problemele au revenit. 

„Nu mai pot să fac amor. Orice atingere îmi provoacă durere”, a povestit ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro