Şocant! O fetiţă de 4 ani a murit din cauza căldurii, după ce a fost uitată în maşină

Şocant! O fetiţă de 4 ani a murit din cauza căldurii, după ce a fost uitată în maşină © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat în statul Victoria, Australia, după ce un copil de patru ani a fost găsit mort în maşină, din cauza căldurii! Fetiţa a fost uitată în autoturism de către familie!

Emely Lever era numele fetiţei de 4 ani, care a fost găsită moartă într-o maşină parcată pe un bulverad din statul Victoria, Australia. În autoturism, temperatura trecuse de 42 de grade Celsius.

Autorităţile au descoperit-o pe micuţă pe timpul serii, în jurul orele 20:30. Cu toate acestea, nu este precizată ora la care copilul a fost uitat în maşină.

Echipa de paramedici sosită la faţa locului a încercat în nenumărate rânduri să o readucă la viaţă pe copila de 4 ani, însă a fost prea târziu. În cele din urmă, au confirmat decesul.

Bunicii lui Emely sunt distruşi de durere, declarând pentru presa internaţională că toată familia se pregătea să-i facă o surpriză micuţei, care ar fi împlinit 4 ani. Acum, cei dragi se pregătesc de înmormântare.

"Nu pot concepe că este adevărat. Emily era plină de viaţă, întotdeauna jucăuşă. A fost o fetiţă atât de iubitoare şi dulce. Nu ştiu ce vom face peste câteva zile când va fi ziua ei. Este tragic. Este un accident tragic şi este doar începutul. Era fetiţa noastră frumoasă”, susţin bunicii pentru presa internaţională.

Potrivit surselor din străinătate, părinţii fetiţei s-au separat recent, însă oamenii legii nu cunosc mai multe detalii referitoare la situaţia acestora sau la implicare vreunuia în accident.

Tatăl fetei este în stare de şoc şi nu concepe vestea cumpltă. Emily era fiica mijlocie, familia având încă o fetiţă de 5 ani şi una de 18 luni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro