Un tânăr de 21 de ani din Spania, ucis de coronavirus. Era antrenor într-o echipă de renume

Un tânăr de 21 de ani din Spania, ucis de coronavirus. Era antrenor într-o echipă de renume © antena3

Clubul de fotbal Atlentico Portada Alta a anunțat printr-un mesja pe Facebook că antenorul din cadrul unei echipe de juniori a murit în urma coronavirusului. 

Francisco Garcia, antrenorul unei echipe de fotbal din regiunea Malaga a fost răpus de coroanvirus, după cum anunță clubul sportiv. 

Tânărul avea doar 21. Potrivit MARCA, antrenorul este cea de-a 6-a victimă a coronavirusului din comunitatea aceea. 

"Vrem să exprimăm cele mai profunde condoleanţe familiei, prietenilor şi apropiaţilor. Francisco Garcia ne-a părăsit, din păcate, astăzi. Ce vom face fără tine acum, Francis? Cum vom continua? Nu ştim, dar cu siguranţă o vom face pentru tine. Nu te vom uita! Odihneşte-te în pace pe vecie", a fost mesajul emoționant și plin de durere al echipei de fotbal. 

Spania va închide țara

Spaniolii au anunțat că autoritățile iau măsuri stricte de limitare a mobilității populației. Potrivit decretului emis de guvernul Spaniol, oamenii vor avea voie să iasă din case doar pentru a cumpăra mâncare și medicamente, pentru a merge la muncă, pentru a merge la centre medicale și bănci sau pentru a face călătorii ce implică îngrirea copiilor sau persoanelor în vârstă.

Spania își închide și toate restaurantele, barurile, hotelurile, școlile și alte magazine care nu sunt de natură esențială.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro