Un vehicul de transport public a explodat! 7 persoane au murit şi 11 au fost rănite

Un vehicul de transport public a explodat ! 7 persoane au murit şi 11 au fost rănite © Pixabay

Momente cumplite pentru mai multe persoane din Columbia, după ce vehiculul de transport public în care se aflau a explodat! În urma acestui incident, 7 persoane au murit şi 11 au fost rănite!

Camioneta în care se aflau cele 18 persoane a explodat la Rosas, unul dintre departamentele Cauca. Pe lângă victimele produse, au existat şi pagube materiale, mai multe maşini fiind avariate, potrivit spuselor unui responsabil militar, în timpul unei conferinţe de presă.

Avocatul Poporului a scris pe contul de Twitter că ar fi vorba despre un presupus atentant al unei "maşini capcană", fiind "un act orb şi plin de cruzime". Întreaga versiune a fost anulată de către Înaltul Comandament Militar Columbian.

“Nu este un atentat, este un vehicul de transport public care se îndrepta din Pasto spre Cali şi care a explodat în mers”, au fost spusele generalului Hoyos. De asemenea, susţine că incendiul a distrus maşinile care se aflau în faţa şi în spatele camionetei.

În urma nefericitului incident, 7 persoane au murit, iar 11 au ajuns în stare gravă la spital, cu mai multe răni. 

O explozie puternică a avut loc în România, la Galaţi

Acum câteva zile, o explozie puternică a avut loc într-un bloc din Galaţi. Peste 100 de locuitori au fost evacuaţi, după ce una dintre garsonierele de la etajul trei a sărit în aer. Autorităţile au ajuns imediat la faţa locului, intervenind cu patru echipaje de pompieri. Cel mai afectat a fost proprietarul, care a ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi picioare. Alte patru persoane au suferit atacuri de panică şi au fost intoxicaţi cu fum. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro