Alexandru Cumpănașu, reacție dură după declarațiile procurorului-șef al DIICOT: „Este una dintre cele mai grave abateri”

Alexandru Cumpănașu, reacție dură după declarațiile procurorului-șef al DIICOT: „Este una dintre cele mai grave abateri” © arhivă

După ce marți, Felix Bănilă, procurorul-șef al DIICOT a făcut noi declarații, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, s-a arătat revoltat. Felix Bănilă a spus public că nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viață și a atras atenția asupra faptului că sunt luate în calcul toate ipotezele. 

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a afirmat public, marţi, că anchetatorii iau în calcul toate ipotezele și nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente. 

De asemenea, Felix Bănilă a menționat că, în cazul Alexandrei Măceșanu, ADN-ul a fost verificat 99% și astfel, ancheta se aproprie de final. După aceste precizări însă, Alexandru Cumpănașu tună și fugeră! Unchiul Alexandrei Măceșanu susține în continuare că tot ce au făcut oamenii legii în ultima perioadă a fost să demonstreze ce Gheorghe Dincă a declarat la audieri: că le-a omorât pe cele două copile.

Alexandru Cumpănașu a adăugat că spusele lui Felix Bănilă, atât timp cât „tabloul nu este complet” reprezintă o gravă abatere. 

„În cazul Alexandrei nu a dat nicio explicație... Doar a reamintit acel raport intermediar al INML. Care sunt probele care arată că a decedat? Că au găsit dinții? (...) Care sunt elemente de probă care dovedesc că Alexandra a decedat?... Se apropie la finalul a ce? A demonstrării cărei teorii? Ei au făcut tot posibilul în astea patru săptămâni să demonstreze că ăla are dreptate. Din punctul meu de vedere să vii să arunci o asemenea aberație atâta timp cât nu ai tabloul complet, este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face șeful DIICOT. Ar fi trebuit să se abțină în a face predicții”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena3.

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au examinat una dintre gropile pe care Dincă le are în curte și s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro