Caz tragic pentru o bătrână din Roman! Femeia a murit, după ce locuinţa a luat foc

Caz tragic pentru o bătrână din Roman! Femeia a murit, după ce locuinţa a luat foc © Pixabay

Sfârşit trist pentru o bătrânică din judeţul Neamţ, după ce a fost găsită carbonizată. Locuinţa femeii a luat foc.

Vecinii au fost cei care s-au impacientat atunci când au simţit mirosul de fum şi au sunat imediat la 112, însă pentru femeia de 87 de ani a fost prea târziu, fiind găsită carbonizată. 

Autorităţile au venit imediat la faţa locului şi fac cercetări pentru a afla motivul de la care a pornit focul. Incendiul s-a produs în această dimineaţă, la un grup de locuinţe aflate la marginea oraşului. 

Familia bătrânei, dar şi rudele, care locuiesc în acelaşi loc cu femeia, au încercat minute în şir să intre să o salveze, însă totul a fost în zadar. Nici pompierii care au sărit în ajutorul familiei nu au putut intra în incintă, flăcările fiind foarte puternice.

Conform spuselor fiicei, femeia în vârstă de 87 de ani era nevăzătoare: "A bătut la mine la ușă, a țipat, au încercat să intre să o salveze, dar erau flăcări. Era nevăzătoare, nu s-a putut mișca."  

Mai multe locuinţe au ars

Flăcările au distrus mai multe locuinţe, iar oamenii au fost evacuaţi de urgenţă. Vecinii sunt şi ei şocaţi de cele întâmplate şi nu îşi explică de la ce a pornit focul care le-a distrus casele. "A venit un nepot de-al meu. Ieșiți repede afară că a luat foc. Era holul plin de fum și am ieșit afară cu copiii. A ars tot din casa bătrânei, ea era bolnavă și stătea numai în pat. Mai venea fiica pe la ea și o lua cu căruciorul".
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro