Cazul Caracal. Ce a povestit fostul iubit al Luizei Melencu despre seara dinainte de răpirea adolescentei

Cazul Caracal. Ce a povestit fostul iubit al Luizei Melencu despre seara dinainte de răpirea adolescentei © arhivă

După ce a apărut în spaţiul public informaţia că Luiza Melencu s-a despărţit de iubit cu o zi înainte de dispariţie şi, automat, tânărul ar fi putut fi considerat suspect, reacţiile şi zvonurile nu au fost puţine. În sfârşit, Alex Duţu, fostul iubit al adolescentei, a făcut lumină privind acest subiect. 

Alexandru Duţu şi Luiza Melencu au fost împreună câteva luni, din preajma sărbătorilor de iarnă şi până în luna aprilie, chiar cu o zi înainte ca adolescenta să fie răpită de Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, Alexandru Duţu a susţinut, asemenea mamei sale, că nu a fost chemat nicăieri în vederea audierilor. Deşi, vă reamintim că au trecut cinci luni de la dispariţia Luizei Melencu.

Fostul iubit al Luizei Melencu a mărturisit că ultima dată a fost sunat de procurori în luna aprilie, când a fost reclamată dispariţia acesteia. De asemenea, tânărul a negat când a fost întrebat dacă a fost anunţat de procurori că urmează să fie audiat.

"Nu m-a audiat nimeni. Nu am fost chemat nicăieri.", a declarat Alexandru Duţu la Digi24, confirmând astfel cele spuse de mama sa la "Acces Direct".

Privind relaţia pe care a avut-o cu Luiza Melencu şi cele întâmplate, Alexandru Duţu a precizat că, după ce s-au certat, amândoi au luat decizia că este mai bine să pună stop. Când a fost anunţat că Luiza a dispărut, tânărul de 20 de ani a încercat să o contacteze, dar fără succes. În continuare, şi fostul iubit al Luizei este şocat, dar instinctul îi spune că adolescenta este în viaţă.

"Eu am vorbit doar seara cu ea. A doua zi dimineața a dispărut, a fost răpită. Nu părea în niciun fel. Ne-am cam certat puțin și am luat amândoi o decizie să ne despărțim, în seara respectivă... Nu-mi venea să cred așa ceva. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Cred că este în viață", a mai spus fostul iubit al Luizei Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro