Familia Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declarații sfâșietoare după înmormântare: "Era în interior distrusă"

+2 click pentru
galerie

Familia Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declarații sfâșietoare după înmormântare: "Era în interior distrusă" © Captură video

Ana Maria, tânăra de doar 19 ani din Brăila care a murit după o lună de când a născut, a fost înmormântată joi. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. După slujbă, familia fetei a făcut declarații cutremurătoare. 

Partenerul de viață al Anei, cel pe care tânra îl făcuse tată în urmă cu o lună, susține că medicii i-au spus că ea se alintă și că de fapt nu ar avea nicio problemă atunci când a ajuns la spital. Lucrurile s-au complicat însă în următoarele ore, apoi Ana Maria a murit.

"A născut de o lună. I-a făcut un ecograf și i-a spus că are discopatie lombară. Ea era în interior distrusă. Ne-a zis că nua re nimic, se alintă. I-a dat tratament. Apoi i-au administrat tratament pentru meningococ", a declarat soțul Anei Maria.

Ana Maria a sunat-o sâmbătă pe mama ei pentru a-i cere ajutor. Se simțea din ce în ce mai rău, așa că mama ei a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță. 

"Sâmbătă dimineață m-a sunat și mi-a zis: mamă vino că eu mor, nu mai pot! (...) Au zis că s-au consultat cu medicii de la București și același tratament îl fac, deci n-au de ce să o ducă acolo. 

Mi-a spus așa (n.r. după necropsie): am găsit în uter resturi, au fost lipite de uter și au necrozat și au afectat ovarele, trompele, s-a extins și la alte organe", a povestit mama Anei Maria. 

Ana Maria a născut o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu o lună. Din cauză că uterul nu i-a fost curățat corect, o bucată din placentă a rămas în interior, s-a infectat, iar fata a murit de septicemie. Familia vrea să se facă dreptate, iar vinovații să plătească. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro