Fetiță de origine română, în vârstă de 3 ani, găsită fără suflare într-o piscină din Italia! Din ce cauză a murit copila

Fetiță de origine română, în vârstă de 3 ani, găsită fără suflare într-o piscină din Italia! Din ce cauza a murit copila © arhivă

Tragedie de nedescris pentru o familie de români din Italia, după ce fetița lor în vârstă de trei ani a fost găsită fără suflare într-o piscină! Ce a provocat decesul copilei?

Clipe cumplite pentru o familie de români din Italia, după ce micuța lor a fost găsită moartă într-o piscină. Potrivit presei internaționale, copila obișnuia să iasă destul de des, pentru a se juca cu animăluțele, însă, acum, nu s-a mai întors. Panicați că nu mai ajunge acasă, părinții fetiței au apelat de urgență autoritățile, pe motiv că fiica lor a dispărut. 

Au găsit-o moartă într-o piscină, alături de animale

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au declanșat o operațiune de căutare. Pe lângă polițiști și pompieri, mai multe persoane s-au oferit să ajute la găsirea copilei în vârstă de trei anișori. În cele din urmă, autoritățile au luat decizia de a căuta fetița cu un elicopter și mare le-a fost mirarea când au observat trupul neînsuflețit al micuței într-o piscină. 

Alături de ea, se aflau și corpurile animalelor, dar și încă o persoană. Medicii au intervenit de urgență, aplicând minute în șir metode de resuscitare. Din nefericire, eforturile lor au fost în zadar, fiind confirmat în cele din urmă decesul copilei.

Oamenii legii au găsit trupul fetiței în apropierea locuinței sale, la câțiva kilometri, însă, nu se cunoaște în momentul de față cum a reușit micuța să ajungă acolo. 

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, demarând procedurile specifice pentru a afla cu exactitate care a fost motivul pentru care copila, animalele și cealaltă persoană au fost găsite fără viață. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro