Georgian a murit în Italia, în timp ce jefuia o casă. Prietenii îl vedeau ca pe un Robin Hood. Fura de la bogaţi şi dădea săracilor

Georgian a murit în Italia, în timp ce jefuia o casă. Prietenii îl vedeau ca pe un Robin Hood. Fura de la bogaţi şi dădea săracilor © Facebook

Clipe teribile pentru o familie din Brăila. Un tânăr de 32 de ani a murit în Italia, în timpul unui jaf. Românul se afla împreună cu mai mulţi bărbaţi în timpul atacului.

Totul s-a întâmplat în oraşul Bologna din Italia. Georgian Ene împreună cu mai mulţi prieteni au decis că este mai uşor să facă bani furând decât muncind, astfel că au pus la cale un plan bine stabilit pentru a jefui mai multe vile.

Ei bine, în momentul în care au ajuns la ultima vilă, paznicul a simţit că ceva nu este în regulă şi a început să tragă gloanţe la întâmplare. Se pare că nu mai puţin de cinci focuri au fost trase de bărbatul de 68 de ani, potrivit presei din străinătate.

Abia dimineaţă şi-a dat seama că împuşcase un om. După ce trupul neînsufleţit al lui Georgian a fost ridicat, s-a aflat că acesta este român, originar din Ianca, Brăila. În plus, se pare că în seara tragediei, Georgian Ene, în vârstă de 32 de ani, alături de ceilalţi bărbaţi mai jefuiseră nu mai puţin de şase case în trei ore.

Vestea că Georgian Ene a fost ucis în Italia a venit ca un şoc pentru familie şi prieteni. Chiar dacă tânărul se ocupa cu jafuri în Italia, prietenii săi aveau o părere cum nu se poate mai bună despre el.

Amicii lui Georgian Ene îl vedeau pe tânărul de 32 de ani din Brăila drept un Robin Hood al zilelor noastre şi spun despre el că era un om cu suflet mare, care făcea foarte multe fapte bune, atunci când venea în ţară. Ba chiar ar fi donat şi sume importante de bani celor nevoiaşi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro