Interlopul care l-a căsăpit pe Bebino s-a predat poliţiştilor! Momentul a fost filmat / VIDEO

Interlopul care l-a căsăpit pe Bebino s-a predat poliţiştilor! Momentul a fost filmat / VIDEO © spynews.ro - captură Observator

Cezar Petcu, interlopul care l-a atacat cu sabia pe Bebino, aşa cum i se mai spune lui Marius Alecu, şeful Clanului Sportivilor, s-a predat. Momentul în care interlopul a venit cu motocicleta la sediul Poliţiei a fost filmat!

Joi seară, Marius Alin Alecu, zis şi Bebino sau "King Kong din Berceni" a fost atacat cu sabia de Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box de la Dinamo, Napoleon Gheorghe. Interlopul a fost căutat de oamenii legii timp de trei zile. 

Luni după-amiază, cel care l-a masacrat pe "King Kong din Berceni" s-a predat poliţiştilor. Cezar Petcu este acuzat de tentativă de omor.

La sediul Poliţiei, Cezar Petcu şi-a făcut apariţia pe motor şi a atras tuturor atenţia, atunci când a intrat cu casca pe cap, potrivit Observator.

Joi, 9 ianuarie, Bebino picat pradă Clanului Ţiganilor. Şeful Sportivilor a fost atacat în plină stradă cu două zile înainte de a împlini 27 de ani. Pare-se că motivul care a stat la baza măcelului din Tei Toboc a fost taxa de protecţie pe care chiar el i-o ceruse lui Napoleon Gheorghe. 

"La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii”, a transmis atunci Poliţia Capitalei.

Nepotul său, Cezar Petcu "l-a învăţat minte" cu săbii şi topoare. King Kong din Berceni a ajuns în stare gravă la spital, cu toracele tăiat, degetele amputate şi tendoanele de la mâni secţionate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro