Liderul grupării Sportivilor, scos din puşcărie ca să muncească în “cartierul general”! O veste teribilă i-a dat planurile peste cap

+3 click pentru
galerie

Cel mai important lider al temutei grupări a Sportivilor trăiește o adevărată dramă, cu toate că șefii pușcăriei în care își execută pedeapsa l-au trimis la muncă chiar în cartierul în care a cunoscut celebritatea.

Considerat drept adevăratul lider al grupării Sportivilor, care își are cartierul general în sectorul 4, mai precis în Berceni, Radu Roșca a primit din partea conducerii închisorii Jilava, unde își execută ultima parte a pedepsei, un beneficiu bazat pe buna purtare a acestuia. Pentru că a fost considerat un deținut model, Roșca a primit dreptul să muncească în afara pușcăriei, la o societate care are sediul chiar în cartierul său.

Cu toate acestea, deși Comisia de eliberarare condiționată a hotărât că bărbatul poate fi eliberat, procurorii au făcut recurs iar Roșca a primit o amânare de trei luni, veste care, potrivit unor surse din penitenciar, i-au provocat o depresie. Mai mult, Radu Roșca a mai trecut de Comisie și în alte situații, însă, de fiecare dată, judecătorii au considerat că acesta trebuie să mai stea în spatela gratiilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro