OMS, anunț îngrijorător. Nu vom scăpa curând de coronavirus: ””Nu există nici o dovadă că virusul COVID-19 își va opri răspândirea!”

OMS, anunț îngrijorător. Nu vom scăpa curând de coronavirus: ””Nu există nici o dovadă că virusul COVID-19 își va opri răspândirea!” © arhiva

Noul coronavirus s-a răspândit în întreaga lume într-un timp foarte scurt, iar veștile nu sunt deloc bune în ceea ce-l privește. Experții spun că nu va dispărea prea curând. 

Virsul COVID-19 a reușit să ajungă în întreaga lume și să izoleze în case sute de mii de oameni, dar și să producă foarte multe decese. Acest nou virus s-a răspândit foarte rapid, iar experții nu vin deloc cu vești bune în ceea ce privește dispariția sa.

Michael J. Ryan, directorul executivul al Organizației Mondiale a Sănătății a afirmat că nu există nici o dovadă că virusul ucigaș ar putea să dispară la temperaturi ridicate. 

„Nu știm încă cum va acționa sau cum se va comporta acest virus în diferite tipuri de condiții climatice. Trebuie să presupunem că virusul va continua să aibă capacitatea de a se răspandi și este o speranță falsă să spui că pur și simplu va dispărea daca vine vara, așa cum se întâmplă cu gripa. Noi sperăm să se intample așa… Dar nu putem face această presupunere. Nu exista nicio dovadă acum că se va întampla acest lucru. Trebuie să luptăm cu virusul acum și nu cu speranța că va disparea de la sine”, a spus Ryan pentru Capital.ro

Bilanțul în România a ajuns la 139

Numărul persoanelor infectate din țara noastră cu noul coronavirus a ajuns, duminică seară, la 139. Dintre acestea, nouă dintre persoanele infectate cu COVID-19 au fost vindecate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro