Prima reacţie a elevului din Focşani, prins în timp ce se iubea cu directoarea liceului. Gestul făcut după ce s-a aflat de relaţie

+5 click pentru
galerie

Elevul acuzat de o relaţie amoroasă cu profesoara sa © Facebook

În urma scandalului din învăţământul din Vrancea, acolo unde directoarea Liceului de Arte, Diana Tăicuţu, este acuzată că a întreţinut relaţii intime cu unul dintre elevii săi, iată că şi elevul în cauză a ţinut să aibă o reacţie.

Deşi fosta directoare, pentru că şi-a dat demisia la scurt timp după ce imaginile cu ea şi elevul au apărut în spaţiul public, a fost acuzată că şi-a sedus elevul, iată că acesta tinde să dea peste cap toată teoria celor care au gândit aşa. Elevul de 19 ani pare foarte îndrăgostit de profesoara sa şi chiar îi ia acesteia apărarea. Se pare că relaţia celor doi nu a fost doar o joacă pentru elevul de 19 ani pentru că acesta a depus sentimente în relaţia cu profesoara de 36 de ani. Ba chiar a precizat că nu era minor atunci când a început relaţia cu cadrul didactic. De asemenea, un prieten i-a recomandat pe Facebook să ignore reacţiile urâte ale oamenilor şi să-şi vadă de dragostea sa, elevul răspunzându-i într-un fel satisfăcător.

"Te bagă ăştia în depresie, cum au făcut şi cu alţi copii care au făcut aceaşi chestie ca tine. Un sfat închide televizorul, nu te uita la hate şi fa ce vrei în continuare, doar ai 18 ani. Aviz pentru hateri. Fiecare are viaţa lui şi nimeni nu îi poate zice ce să faca cu ea, nici măcar familia!", i-a scris un prieten elevului.

"Iată un om mai înţelept! Cu gândire matură. Ai aprecierea mea!", a răspuns elevul.

Soţul directoarei, Stelian Tăicuţu, este dezamăgit de situaţie şi spune că nu s-ar fi gândit că aşa ceva poate fi real, chiar dacă a avut unele bănuieli la un moment dat.

"Este un dezastru. Nu sunt cuvinte de spus. Au fost neînțelegeri, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis nu s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care se petrec în orice familie și trecem peste toate problemele. Eu sunt devastat, nu știu ce să mai comentez la asemenea întâmplări. Bănuieli au fost, dar soția mi-a spus că trebuie să am încredere în ea. Îmi spunea că este ca o mamă pentru el", a spus Stelian Tăicuţu, potrivit Observator.tv.

Fosta directoare din Focşani şi soţul său, Stelian Tăicuţu, care se află în divorţ, au împreună un copil de 4 ani. Diana Tăicuţu a decis să-şi dea demisia după scandalul în care a fost implicată, după ce a fost surprinsă în ipostaze intime cu un elev de 19 ani.

„În funcție de concluziile acestei acțiuni, de gradul în care faptele se confirmă și de gravitatea acestora, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea va decide în consecință, repectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, precum și cele din Legea Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-un comunicat de presă a IȘJ Vrancea

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro