Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu! S-a decis arestarea pentru 30 de zile a fiului șefului LPF

O nouă întorsătură de situație în cazul lui Mario Iorgulescu! S-a decis arestarea pentru 30 de zile a fiului șefului LPF © arhiva

A fost decisă arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu. Tribunalul București a emis decizia prin care tânărul va fi reținut pentru 30 de zile.

Sentința dată în cazul lui Mario Iorgulescu poate fi atacată cu apel de către avocații acestuia. Aceasta este a doua oară când procurorii decid arestarea tânărului, după ce dosarul a fost plimbat printre instanțele de judecată, din cauza unui vid de procedură ce a prelungit durata emiterii sentinței.

De ce este cercetat Mario Iorgulescu

Potrivit procurorilor de caz, fiul lui Gino Iorgulescu s-ar fi urcat beat și drogat la volanul unei mașini de lux și ar fi gonit pe străzile din Capitală, fără a ține cont de regulile de circulație.

Pe 8 septembrie 2019, acesta a provocat un grav accident, în urma căruia un tânăr a murit, iar Mario Iorgulescu a fost spitalizat mai multe luni în Italia, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Mario Iorgulescu nu ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului, având la acel moment o viteză de 162 de kilometri pe oră, chiar dacă limita legală în acea zonă permitea doar 50.

Din 23 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost internat la o clinică din Italia. După externare, acesta a fost internat la un insitut de reabilitare psihică, tot în Peninsulă.

Ulterior, el a fost internat la o altă clinică italiană, unde se află chiar și în prezent. 

Iubita bărbatului ucis de Mario Iorgulescu a depus o plângere penală

În urmă cu doar două luni, judecătorii Tribunalului București au respins trimiterea în judecată a tânărului, considerând nelegală cererea de arestare.

Din acest motiv, concubina bărbatului pe care Mario Iorgulescu l-a ucis în accidentul rutier a depus o plângere penală, în speranța că decizia va fi regândită.

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia.

Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în plângere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro