Un român, şofer pe TIR în Italia, a fost găsit fără viaţă în cabina sa. Sebastian tocmai îşi ceruse iubita în căsătorie

Un român, şofer pe TIR în Italia, a fost găsit fără viaţă în cabina sa. Sebastian tocmai îşi ceruse iubita în căsătorie © Facebook

Durere mare pentru o familie din Botoşani. Un tânăr de doar 30 de ani a fost găsit mort, în Italia, în cabina sa. Acesta era şofer de TIR. Românul se numeşte Sebastian Vasilachi şi era dintr-o localitate botoşăneană. 

Sebastian Vasilachi a fost găsit fără viaţă, în cabina sa

Sebastian Vasilachi era un tânăr vesel şi plin de viaţă. El plecase de ceva timp să muncească în străinătate, pentru a oferi un trai mai bun familiei rămasă în ţară. Nu se ştiu multe informaţii cu privire la ceea ce Sebastian Vasilachi a făcut înainte de tragedie, însă ceea ce se cunoaşte cert este faptul că şoferul român parcase într-un loc special amenajat, lângă Treviso. La scurt timp, însă, Sebastian Vasilachi a fost găsit fără viaţă de către colegii săi.

Carabinierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii cu privire la moartea sa, anchetatorii spun că ar fi vorba de un infarct. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, însă cea mai plauzibilă variantă rămâne cea a infarctului, mai ales că pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. După ce va avea loc necropsia se va afla, însă, exact care a fost cauza morţii.

Sebastian Vasilachi urma să se căsătorească

Vestea că Sebastian Vasilachi a murit a îndurerat familia, dar şi pe toţi cei care l-au cunoscut. Iubita lui este dărâmată de durere, mai ales că la începutul verii o ceruse în căsătorie. Sebastian Vasilachi şi partenera sa de viaţă erau foarte fericiţi şi voiau să-şi întemeieze o familie, tocmai de aceea, la începutul verii, când a venit în ţară, Sebastian Vasilachi şi-a cerut iubita de nevastă, iar cei doi se pregăteau de nuntă. Din păcate, acum nu le mai rămâne decât să se pregătească de înmormântare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro