Şocant! O româncă şi fiica ei au fost răpite şi obligate să se prostitueze, în Italia

Şocant! O româncă şi fiica ei au fost răpite şi obligate să se prostitueze, în Italia © arhivă

De necrezut prin ce au fost nevoite să treacă o româncă şi fiica ei, după ce au fost răpite şi obligate să se prostitueze, în Italia! 

Potrivit surselor din străinătate, o româncă şi fiica ei au fost răpite de doi bărbaţi şi o femeie, cu vârstele cuprinse între 27 şi 31 de ani. Răpitorii i-au transmis femeii că este nevoită să plătească suma de 1.000 de euro, pentru a o elibera, iar dacă nu va accepta asta, va trebui să presteze ca damă de companie pentru ei. 

Atunci când a rămas singură, românca a reuşit să facă rost de un telefon şi să vorbească cu rudele pe care le are în ţară, povestindu-le pe scurt prin ce trece. Oamenii s-au panicat şi au apelat imediat autorităţile, care au luat legătura cu poliţiştii din Italia prin intermediul Ambasadei României din Italia. 

Carabinierii au ajuns imediat la faţa locului, în Villa Literno, acolo unde se afla locuinţa răpitorilor şi le-au scăpat pe cele două românce, cu ajutorul unui soldat care vorbea limba română, reuşind să traducă indicațiile. Cei doi bărbaţi şi femeia au fost arestaţi pe loc şi acuzaţi de răpire şi trafic de persoane. 

De asemenea, anchetatorii au scos la iveală faptul că românca ar fi vorbit pe internet cu unul dintre cei care au răpit-o, promiţându-i un job bine plătit în Napoli, locul din care a fost preluată de către bărbat. În momentul de faţă, femeia şi fiica se află în afara oricărui pericol. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro