Accident devastator, în Suceava. Un băiat de 26 de ani a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-un pârâu

Accident devastator, în Suceava. Un băiat de 26 de ani a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-un pârâu © Arhivă

Un alt accident grav a avut loc astăzi. Tragedia s-a produs în Suceava. Un tânăr de 26 de ani a murit, după ce a căzut cu mașina pe care o conducea într-un pârâu.

Accident grav, duminică seară, în localitatea Brodina

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Tânărul care și-a pierdut viața se afla la volanul mașinii sale, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a căzut într-un pârâu. Acesta a rămas încarcerat până când la fața locului au sosit un echipaj SMURD și cei de la descarcerare. Din păcate pentru tânărul de 26 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Alături de el în mașină se mai afla un tânăr de 24 de ani, care a fost găsit în viață și a fost cooperant. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs tragedie.

Accidente grave în acest weekend

Alte două accidente grave s-au produs în acest weekend în țară. Unul a avut loc în Sibiu, iar altul în Caracal, în total trei persoane pierzându-și viața. 

În accidentul din Caracal a murit un băiat de 18 ani. Sâmbătă seara, el a decis să iasă în oraș cu prietenii săi cu mașina. Din păcate, tinerii nu au conștientizat la ce pericol se expun, după ce s-au urcat în mașină la prietenul lor, în vârstă de 20 de ani, care nu avea permis și consumase alcool. La un moment dat, din cauza vitezei excesive, mașina în care se aflau s-a răsturnat.

În celălalt accident, din Sibiu, doi tineri au murit pe loc. Aceștia urmau să facă nuntă săptămâna viitoare. Adina Roşca şi Lucian Popa mai aveau doar zece kilometri până la locuinţa lor. La kilometrul 80, între Mediaş şi Sighişoara, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal maşina în care se aflau cei doi. Tinerii au murit pe loc. Sâmbăta viitoare Adina trebuia să devină doamna Popa, iar peste luni, în familia lor trebuia să vină un bebeluş.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro