Tatăl Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a născut se topește de dorul fiicei. Bărbatul nu-și poate opri lacrimile!

Tatăl Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a născut se topește de dorul fiicei. Bărbatul nu-și poate opri lacrimile! © Facebook.com

Tatăl Anei Maria nu va uita niciodată ziua în care fiica lui a murit. Era mămică de numai o lună, atunci când septicemia provocată de faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta după ce a născut, i-a pus capăt zilelor mult prea devreme, la numai 19 ani. 

Ana Maria și-a ținut în brațe fetița numai o lună, căci fata de 19 ani din Brăila a murit de septicemie, după ce medicii au uitat să-i scoată din organism toată placenta, după cum s-a stabilit în urma efectuării autopsiei cerute de familia tinerei. 

De când i-a murit fiica, tatăl Anei nu are liniște și își strigă durerea în fiecare zi, pe contul lui de Facebook. Leonard postează numeroase fotografii cu Ana Maria, dar și mesaje care impresionează până la lacrimi pe toți cei care le citesc. În zadar își strigă tatăl fiica cu disperare, căci Ana Maria nu se va mai întoarce niciodată. Cu toate acestea, micuța pe care a adus-o pe lume seamănă leit cu ea, motiv pentru care tatăl Anei Maria este foarte fericit și își iubește enorm nepoțica. 

„Offfffff fata mea 😭zi de zi mei-e dor de tine, nu mai am cu cine să vorbesc.... am uitat să-ți pun un telefon... poate așa mă sunai de acolo de unde ești să-ți aud vocea! Unde ești? Vino acasă să vorbim prințesa mea🙏😔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😕” este mesajul cutremurător postat de tatăl Anei Maria, pe contul lui de Facebook. 

Vă reamintim că Ana Maria a murit la numai 19 ani. Fata născuse cu o lună în urmă și a mers la spital acuzând mai multe stări de rău, însă medicii au trimis-o acasă. În cele din urmă, fata s-a prezentat din nou la spital, iar la numai câteva ore de la internare, a murit. În urma autopsiei s-a descoperit faptul că medicii nu i-au scos din organism toată placenta Anei, iar acest lucru a dus la apariția septicemiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro