Tragedie în Oradea! Doi soţi au fost găsiţi morţi în casa de vacanţă

Tragedie în Oradea! Doi soţi au fost găsiţi morţi în casa de vacanţă © arhivă

Tragedie fără margini în Oradea, după ce un cuplu a fost găsit fără viaţă în casa de vacanţă! Cu o oră înainte de a muri, cei doi soţi şi-au băut cafeaua cu un vecin!

O femeie în vârstă de 53 de ani şi soţul ei, de 54 de ani mergeau des la casa lor de vacanţă, la 40 de kilometri de Oradea, în Dernişoara. Majoritatea weekend-urilor şi le petreceau acolo, fugind de agitaţia oraşului. 

În dimineaţa zilei de duminică, cuplul a mers la un vecin pentru a bea cafeaua împreună, iar apoi, s-au întors acasă. La nici o oră, vecinul s-a gândit să le facă vizită, însă mare i-a fost mirarea când i-a găsit pe cei doi fără suflare. A apelat la 112 şi autorităţile au apărut imediat la faţa locului.

Vecinul este îngrozit de ceea ce a văzut şi nu-şi poate reveni din şocul trăit. De asemenea, uşa locuinţei celor doi soţi era arsă.

"Ușa a fost arsă acolo, jos. Am văzut ceva miros de nu știu ce, am venit după vecinul și am intrat înăuntru cu o lanternă, cu bricheta. (N.r. Bărbatul era) jos, în mijlocul bucătăriei, căzut jos. Pe ea n-am văzut-o, că era în camera de alături. Am dat telefon la 112, după ce am constatat ce am constatat, am anunțat: este un cadavru, s-ar putea să fie și a doua persoană”, susţine Gheorghe Gomboş.

Reprezentanţii Parchetului Judeţean Bihor au oferit primul comunicat cu privire la situaţia dată. Ancheta se află în plină desfăşurare, iar oamenii legii caută motivul pentru care cei doi soţi au murit. 

"Se efectuează cercetări cu privire la circumstanţele morţii suspecte a două persoane, soţi. Autopsia ne va spune mai multe cu privire la cauza morţii. Cercetările sunt în curs de desfăşurare", susţin procurorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro