VIDEO / Filmul pentru care a fost asasinat fostul iubit al Simonei Traşcă! Ultimele imagini cu interlopul

+4 click pentru
galerie

Înainte să fie executat în orașul mexican Cancun, fostul iubit al Simonei Trașcă, gangsterul craiovean Constantin Sorin Marcu, a fost protagonistul unui film șocant, prin care acesta voia să le transmită dușmanilor săi un mesaj.

Filmul reprezintă, de altfel, ultimele imagini, în viață, cu "ex-ul" Simonei. Cunoscut ca o perosonă extrem de violentă, Constantin Sorin Marcu a fugit din România în 2014, după ce a tăiat gâtul unui bărbat, la o piscină de lângă Craiova. Acuzat de tentativă de omor, în condițiile în care victima sa a supraviețuit în mod miraculos, Marcu a ajuns, în cele din urmă, în Mexic. Aici, bărbatul a cunoscut un lider interlop de origine română, cunoscut sub numele de Florin Rechinu, care controlează mediile infracționale românești din Mexic. Acesta deține mai multe afaceri bănoase, între care și un hotel, iar bodyguarzii său sunt foști polițiști mexicani.

Potrivit unor surse judiciare, Rechinu l-ar fi luat pe Marcu sub aripa lui ocrotitoare, până într-o zi, când între cei doi ar fi avut loc un conflict. Scandalul ar fi izbucnit după ce fugarul venit de la Craiova ar fi încercat să preia o parte din afacerile șefului său. În acest context, fostul iubit al Simonei Trașcă ar fi plănuit să-l răpeacă pe omul de afaceri, însă ar fi fost trădat de unul dintre apropiații săi. Ca urmare, atunci când s-a apropiat cu mașina de hotelul lui Rechinu, unul dintre bodyguarzii acestuia, fost polițist mexican, s-a apropiat de mașina lui și l-a executat cu două gloanțe în cap.

Nu cu mult timp înainte, Constantin Sorin Marcu s-a filmat în timp ce arăta către obiectiv două pistoale: un Colt de calibru 45 de milimetri și o armă Beretta, de 9 milimetri. Acesta spera că adversarii săi vor fi intimidați și vor face un pas înapoi. În realitate, aceștia au considerat că cel mai sigur ar fi să-l omoare pe Marcu înainte să apuce să folosească vreuna dintre cele două arme, care aveau încărcătoatele pline.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro