VIDEO / Zeci de pasageri, blocați pe aeroportul Otopeni. Toate zborurile spre Italia au fost suspendate din cauza coronavirusului

+3 click pentru
galerie

Zeci de pasageri, blocați pe aeroportul Otopeni. Toate zborurile spre Italia au fost suspendate din cauza coronavirusului © antena3

Zeci de pasageri au rămas blocați pe aeroportul Otopeni după ce autoritățile au decis aseară să suspende toate zborurile pe ruta spre Italia. Mii de oameni așteptă acum un răspuns din partea companiilor pentru a-și putea recuperea banii. 

Autoritățile au decis, ieri seară, să suspende toate zborurile către Italia, după ce virusul răspândit în întreaga lume a ajuns la noi din peninsulă. Zeci de oameni au rămas blocați pe aeroportul Otopeni și sunt revoltați pentru că companiile aeriene nu i-au anunțat din timp de acest lucru, iar acum sunt nevoiți să se întoarcă acasă. 

”Aş vrea să iau un zbor spre altă ţară şi de acolo să trec în Italia. Vin din Piatra Neamţ, sunt de 17 ani în Italia. Nu pot să îmi pierd locul de muncă, am o fată acolo, mă aşteaptă'', a spus o femeie care ar fi trebuit să ajungă în Italia, potrivit Antena 3. 

Pasagerii așteaptă acum răspunsuri pentru a-și putea primii banii pe bilete înapoi. 

De asemenea, cetățenii români care sosesc din China, Italia, Coreea de Sud prin punctele de frontieră terestre vor intra în carantină în izolare la domiciliu, a anunțat Marcel Vela. 

În cazul în care persoanele care intră în România nu declară corect ţara din care vin vor fi acuzaţi de fals în declaraţii.

Decizia de a fi suspendate zborurile au fost luată după ce s-a confirmat al 15-lea caz de coronavirus din România. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro