Tortellini cu spanac şi dovleac
Publicat pe 10.08.2017 la 09:49 Actualizat pe 10.08.2017 la 17:09
Dacă vrei să îi delectezi pe cei din familie cu un prânz plin de savoare acest preparat este cel mai potrivit. Tortellini cu spanac şi dovleac, o reţetă simplă şi uşor de preparat.
Dacă vrei să îi delectezi pe cei din familie cu un prânz plin de savoare acest preparat este cel mai potrivit. Tortellini cu spanac şi dovleac, o reţetă simplă şi uşor de preparat.
INGREDIENTE:
- Încearcă şi: Un prânz rapid şi savuros! Paste cu cremă de unt
- O cană de piure de dovleac dulce;
- 1 1/2 cană de smântână;
- 1/4 linguriţă de nucşoară;
- 1/8 linguriţă de boia de ardei;
- 1/4 linguriţă de sare;
- 1/4 linguriţă de piper;
- 200 de grame de tortellini;
- 200 de grame de spanac proaspăt;
- Două linguri de pătrunjel proaspăt;
- Încearcă şi: Plăcintă cu dovlecei şi ricotta
- Încearcă şi: Cotlet de porc în crustă de parmezan
Mod de preparare:
Se adaugă piureul de dovleac, smântâna, nucşoara, boiaua şi sarea într-o tigaie, la foc mediu. În timp ce tigaie se încălzeşte se amestecă până ce toate ingredientele se combină între ele. Se adaugă spanacul, se acoperă tigaia cu capacul, se îndepărtează de pe foc şi se lasă deoparte să se înmoaie spanacul. Într-o tigaie medie cu apa se gătesc tortellini conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Odată ce aceştia au fiert se scurg şi se adaugă peste amestecul de spanac. La final se asezonează cu pătrunjel tocat. Se serveşte imediat.
- Încearcă şi: Cea mai simplă reţetă de Guacamole
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.