Un adevărat festin culinar! Pui cu sparanghel şi tortellini
Publicat pe 14.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 14.08.2017 la 10:00
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o reţetă plină de gust, puiul cu sparanghel şi tortellini este soluţia perfectă. Un preparat ce te va cuceri de la prima degustare.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o reţetă plină de gust, puiul cu sparanghel şi tortellini este soluţia perfectă. Un preparat ce te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă şi: Creveţi la cuptor cu sos de usturoi şi sparanghel
INGREDIENTE:
- Două linguri de ulei de măsline;
- O pulpă de pui, dezosată;
- 1/3 cană de roşii uscate;
- 100 de grame de sparanghel;
- 1/4 pahar de sos Pesto;
- 100 de grame de roşii Cherry;
- 100 de grame de tortellini;
- Încearcă şi: Tortellini cu spanac şi dovleac
Mod de preparare:
Se încălzeşte o tigaie la foc mediu, se adaugă uleiul de măsline, carnea de pui şi jumătate din cantitatea de roşii uscate. Se găatesc timp de aproximativ 10 minute. După ce carnea de pui este gata se scot ingredientele din tigaie. Se adaugă sparanghelul şi roşiile rămase. Se gătesc la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. După ce acesta este gătit se scoate pe o farfurie de servire. Tortellini se gătesc conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se adauga carnea de pui înapoi în tigaie împreună cu sosul Pesto. Se găteşte timp de aproximativ două minute, după care îndepartaţi tigaia de pe foc. Se adaugă tortellini, roşiile cherry.Se amestecă până toate acestea se combină perfect. Apoi se scot pe placa de servire. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.