Un elev de 10 ani din Cluj, bătut cu bestialitate de mama unui alt copil în autobuzul şcolar chiar dacă avea mâna în ghips

Sursa Foto Gazetadecluj

Momente de teroare pentru un copil de 10 ani din Cluj Napoca. Micuţul Bogdan Claudiu, elev în clasa a IV-a, a fost bătut cu bestialitate de un al elev într-un autobuz şcolar.

Bunica elevului susţine că agresiunea asupra nepotului său s-a produs la orele dimineţii, chiar în autobuzul care transporta elevii romi din Pata Rât la Şcoala Gimnazială “Traian Dârjan” din cartierul Someşeni.

„M-a aruncat cu mâna direct într-o bară a autobuzului şi mi-a rupt-o, nu înainte de a mă fi bătut şi zgâriat. Spunea că i-am luat locul de pe scaun al fiului ei”, povesteşte Bogdan.

Bunica băiatului susţine că toţi oamenii aflat în mijlocul de transport în comun au rămas indiferenţi la aceste acţiuni violente ale femenii."A zis că e locul copilului ei şi l-a aruncat la pământ. Şoferul nici n-a reacţionat – poate de frica ţiganilor – apoi Bogdan a fost dus acasă de către sora lui şi n-a mai ajuns ieri la şcoală. Imediat după aceea, l-am transportat la Unitatea pentru Primirea Urgenţelor, de pe strada Moţilor, unde medicii de la Ortopedie i-au pus mâna în ghips. În continuare ne-am deplasat la Secţia 7 din Someşeni, iar poliţiştii, la rândul lor ne-au trimis la IML ca să ne scoatem certificat medical, a spus aceasta.

După consult, legiştii clujeni i-au recomandat elevului 30 de zile de îngrijiri medicale. Astăzi, mătuşa minorului se va prezenta din nou la secţia de poliţie, pentru a depune plângere penală împotriva agresoarei.

Contactat de Gazeta de Cluj, Valentin Cuibus, inspectorul general al ISJ Cluj a declarat pentru “Gazeta de Cluj” că autobuzul nu aparţine Inspectoratului Şcolar Cluj, ci este al CTP Cluj, fiind închiriat de la companie de către primăria muncipiului. „Cred, totuşi, că era datoria şoferului să reacţioneze în această situaţie”, completează inspectorul general al ISJ Cluj. La rândul său, Liviu Neag, managerul CTP Cluj ne-a declarat următoarele: ”M-am interesat în legătură cu incidentul, chiar de la şofer, şi acesta mi-a spus ceva cu totul diferit: şi anume că altercaţia a avut loc în afara autobuzului, aflând şi el abia azi de producerea sa.”, a mai spus aşa, scrie gazetadecluj.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Muzică şi droguri! Dj români, suspectaţi de trafic cu narcotice
"Diavolul pe pâmant" nu este chiar aşa de rău! Cu arată o zi obişnuită din viaţa lui Emilio Gonzales, cel mai controversat om tatuat din lume!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro